Bed and Breakfast Franssen | Zakelijk
17
page,page-id-17,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Bed and Breakfast voor zakelijke gasten in Kessel

De kamers bij Bed en Breakfast Franssen zijn speciaal ingericht om onze zakelijke gasten van alle gemakken te voorzien. In alle kamers is zeer snelle en stabiele wifi beschikbaar. Vanuit uw kamer kunt u in alle rust uw werk voortzetten.

 

Kessel staat bekend om het gemoderniseerde Kasteel de Keverberg. Deze locatie verleent zich uitstekend voor het organiseren van vergaderingen of presentaties. De omgeving van Kessel is zeer geschikt voor het organiseren van een bedrijfsuitje of teambuilding. Op loopafstand van Bed and Breakfast Franssen bevinden zich diverse restaurants in alle prijsklassen. Bent u klaar met uw werk? Dan kunt u in de omgeving van onze Bed and Breakfast genieten van de schitterende uitzichten tijdens een wandeling of fietstocht.

 

In de comfortabele bedden van onze Bed and Breakfast rust u heerlijk uit na een inspannende vergadering. ’s Morgens verzorgen wij u een uitgebreid ontbijt, waarmee u genoeg energie kunt verzamelen om er weer een dag tegenaan te kunnen.

Wilt u overnachten in het mooie Kessel?